زمان جاری : یکشنبه 17 تیر 1403 - 6:09 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 121
نویسنده پیام
mohammadhajilu آفلاین



ارسال‌ها : 14
عضویت: 15 /6 /1396
تجهیزات آشپزخانه صنعتی

برای آنکه بدانیم تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود. تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.


چهارشنبه 12 مهر 1396 - 16:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :


تماس با ما | تجهیزات آشپزخانه صنعتی | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS